fbpx
Loyalty Program

CASE: Combineer en bespaar

De voordelen van KPN Compleet

Loyalty ProgramCase 5 januari 2018
Combineer en bespaar
Naam KPN
Organisatie Telecom en ICT
Sector B2C
Land Nederland
Sinds 2017
Type programma Loyaliteitsprogramma
Benefits Kortingen en extra's
Dragers Internet, telefoon
Thematiek Voordelen
Status Actief

KPN

KPN is een leverancier van ICT-diensten. Met een breed scala aan producten en diensten bedienen ze met verschillende merken een groot aantal diverse klantgroepen – in binnen- en buitenland. Van prepaid bellen in de VS, tot interactieve HD-televisie in Nederland.

Hoe completer, hoe beter. Zo luidt de slogan van de nieuwe campagne van KPN. Het idee is simpel: hoe meer producten je afneemt bij KPN, hoe meer korting zij je geven. De korting kan al beginnen wanneer je slechts twee producten van ze hebt, en deze korting neemt toe naarmate je meer producten koopt. De kortingen krijg je bij afname van de volgende producten: KPN Mobiele abonnementen, Interactieve TV, Internet en Vast Bellen. Hier kun je zien welke kortingen jij momenteel kunt ontvangen.

Kortingen bij combinaties

Het lijkt erop dat vooral het eerste product, de mobiele abonnementen van KPN, cruciaal zijn voor het ontvangen van korting. Indien je gebruik maakt van Interactieve TV, internet van KPN én vast bellen bij KPN – maar niet van een mobiel abonnement – krijg je namelijk helemaal geen korting. Aan de andere kant heb je geen van deze drie producten nodig om de korting te ontvangen. Bij afname van twee of meer KPN mobiel abonnementen krijg je namelijk al voordelen. Deze bestaan dan uit maandelijks €5,- korting, onderling MB’s delen en gratis onderling bellen.

Er zijn dan nog twee voordelen die je mist: een gratis zender pakket en dubbel zoveel data in de hele EU. Deze ontvang je door één (of meer) van de andere producten aan te schaffen. Enkel vast bellen aanschaffen naast je mobiele abonnement levert helaas niks op, dit product lijkt weinig toegevoegde waarde te hebben op je voordelen. Internet en Interactieve TV hebben dit beide echter wel! Als je een mobiel abonnement van KPN hebt (een must voor dit voordeelprogramma) en deze combineert met Interactieve TV ontvang je €5,- korting, dubbel zoveel data in de hele EU en een gratis extra zenderpakket (FOX Sports Eredivisie of het Pluspakket). Combineer je mobiele abonnement met internet en je krijgt dezelfde voordelen, met uitzondering van het extra zenderpakket, wat natuurlijk logisch is.

Compleet

Het vast bellen komt eindelijk van pas als je dit combineert met een mobiel abonnement met interactieve tv of internet, in dat geval krijg je gratis onderling bellen er extra bij. Om je voordeel compleet te maken komen we opnieuw terug bij het mobiel bellen. Dit is niet zo raar als je het laatste en vijfde voordeel bekijkt: Onderling MB’s delen. Om hier gebruik van te kunnen maken heb je natuurlijk twee (of meer) mobiele abonnementen nodig. Combineer twee of meer mobiele abonnementen met Interactieve TV om van alle voordelen te kunnen profiteren.

Overstapwekker

Wil je graag gebruik maken van de KPN voordelen, maar zit je nog vast aan een contract bij een andere aanbieder? KPN heeft hier een handig geheugensteuntje voor bedacht: de Overstapwekker. Meld je aan voor deze wekker en KPN laat je meteen weten als je kunt overstappen om gebruik te maken van één van hun producten. Natuurlijk zit je na aanmelding nog nergens aan vast en is alles vrijblijvend.

 

Meer weten over dit artikel? Neem contact op met...

Redactie LoyaltyFacts
Dunck Loyalty Marketing

Reacties
Plaats een reactie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Een initiatief van: