fbpx
Loyalty Program

CASE: Geef water en oogst voordelen

Met spaarplantje Leafy

Loyalty ProgramCase 5 januari 2021
Geef water en oogst voordelen
Naam Leafy
Organisatie Intratuin
Sector B2C
Land Nederland
Sinds 2019
Type programma Beloningsprogramma
Benefits Voordeel, korting
Dragers App
Thematiek Tuincentra
Status Actief

Intratuin

Intratuin is een franchisewinkelketen van Intratuin Holding b.v. met tuincentra in Nederland, België en Duitsland.

Hoewel de fysieke winkels van Intratuin gesloten zijn, boekt de webshop goede resultaten. En dat is niet zomaar, want sinds vorig jaar zet het bedrijf extra in op de digitale verkoop. Daartoe werd een loyalty app geïntroduceerd waar klanten via de Intratuin app gebruik van kunnen maken: Leafy.

Hoe werkt het?

  • Om gebruik te kunnen maken van het loyaliteitsprogramma dienen klanten de Intratuin app te installeren en een account aan te maken.
  • Iedere maandag kunnen klanten Leafy opnieuw water geven.
  • Wanneer klanten Leafy water geven ontvangen zij een nieuwe voordeelvoucher die één week geldig is. Met deze korting genieten klanten een korting op één voorgeselecteerde productcategorie.
  • Klanten ontvangen ook elke maand nieuwe vouchers die een maand geldig zijn. Met deze voucher genieten zij korting op verschillende producten en productcategorieën. Het kan hierbij bijvoorbeeld gaan om 20% korting op kamerplanten of korting op 2,5 kilogram hondenkoekjes.

Naast het sparen middels het water geven, bevat de Intratuin app gepersonaliseerde tips en inspiratie. Klanten kunnen bij het aanmaken van hun account aangeven waar hun interesses liggen en waar zij graag meer over willen weten. Bij interesse in informatie over balkons ontvangen zij bijvoorbeeld tips om hun balkon te beschermen tegen vorst en bij interesse in kamerplanten kunnen zij zich aanmelden voor een gratis online kamerplantencursus.

Meer weten over dit artikel? Neem contact op met...

Redactie LoyaltyFacts
Dunck Loyalty Marketing

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Een initiatief van: