fbpx
Loyalty Program

CASE: Kaarten zijn opnieuw geschud

Met de Kaartclub van Hallmark

Loyalty ProgramCase 25 november 2021
Kaarten zijn opnieuw geschud
Naam De Kaartclub
Organisatie Hallmark
Sector B2C
Land Nederland
Sinds 2021
Type programma Spaarprogramma
Benefits Voordelen, korting
Dragers Website
Thematiek Wenskaarten
Status Actief

Hallmark

Hallmark is een online platform waarop mensen wenskaarten kunnen bestellen en verzenden voor alle bijzondere momenten die men met elkaar wil delen. Naast wenskaarten kunnen ook cadeaus en stationary besteld worden. Zo willen zij iedereen helpen en inspireren om contact te houden met dierbaren.

Met het nieuwe spaarprogramma van Hallmark, de Kaartclub, sparen de klanten punten voor leuke benefits. Met het nieuwe spaarprogramma verdwijnt de ouderwetse stempelkaart die Hallmark voorheen aanbod. Bij de eerdere stempelkaart kreeg men na tien bestellingen een presentje. Het nieuwe spaarprogramma zit ingenieuzer in elkaar.

Hoe werkt het?

De Kaartclub stimuleert mensen om dierbaren te blijven verrassen met een leuk kaartje. Wanneer een klant is ingelogd een wenskaart bestelt, spaart hij/zij automatisch punten. Per kaart worden 5 punten verdiend. Als er een cadeau bij de kaart besteld wordt, dan krijgt de klant in totaal 10 punten voor de bestelling. Wanneer er meerdere kaarten besteld worden, bestaat er een maximum van 15 punten per bestelling.

In het programma wordt er gebruikt gemaakt van een multi-layer opbouw.  Elk niveau staat voor andere voordelen en verassingen. De niveaus zijn als volgt:

  • Hart van Brons: Hierbij krijgt de klant een welkomstcadeau en spaart hij/zij voor gratis wenskaarten. Wanneer de geboortedatum is ingevuld ontvangt de klant ook een cadeau op zijn/haar verjaardag.
  • Hart van Zilver: In het tweede niveau spaart men naast gratis wenskaarten ook voor unieke kortingsvouchers, verrassingen en cadeaus.
  • Hart van Goud: Het hoogste niveau staat voor de meeste benefits. Klanten in dit level sparen voor gratis wenskaarten, unieke kortingsvouchers, verrassingen, cadeaus en korting op piekmomenten in het jaar.

Om lid te worden van de Kaartclub hoeft men enkel een account aan te maken op Hallmark.nl en het account te verifiëren via een verificatiemail.

Meer weten over dit artikel? Neem contact op met...

Redactie LoyaltyFacts
Dunck Loyalty Marketing

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Een initiatief van: