fbpx
Loyalty Program

CASE: Nieuwe vormen van verbintenis

Met Ubisoft Connect

Loyalty ProgramCase 12 november 2020
Nieuwe vormen van verbintenis
Naam Ubisoft Connect
Organisatie Ubisoft
Sector B2C
Land Nederland
Sinds 2020
Type programma Loyaliteitsprogramma
Benefits Beloningen
Dragers App, website, gameplatforms
Thematiek Gaming
Status Actief

Ubisoft

Ubisoft Entertainment is een Franse ontwikkelaar en uitgever van computerspellen.

Game-ontwikkelaar Ubisoft heeft zijn loyaliteitsprogramma vernieuwd. In het programma worden de twee voornaamste diensten van Ubisoft, Ubisoft Club en Uplay, samengevoegd. Ubisoft Club was de naam van het spaarprogramma dat de game-ontwikkelaar aanbiedt en Uplay de aanbieder voor PC-games. Door dit te integreren in eenzelfde dienst en deze aan te bieden voor alle platformen, is het voor gamers mogelijk om punten te sparen op één account, ongeacht op welk platform zij spelen.

Om de game-ervaring nog persoonlijker te maken, voorziet Ubisoft ook in een overzicht met de activiteiten en prestaties van vrienden en ontvangen gebruikers gepersonaliseerde tips en video-aanbevelingen op basis van hun game-activiteiten.

Het spaarprogramma

Deelnemers van het spaarprogramma kunnen punten sparen aan de hand van de tijd die zij aan games besteden. Door meer tijd te besteden aan een game, bouwen gebruikers XP op. Met deze XP is het mogelijk om steeds een level verder te komen. Elk level dat wordt bereikt levert nieuwe Ubisoft Units op, die uiteindelijk kunnen worden uitgegeven worden aan verschillende beloningen en voordelen. Dit kunnen unieke wapens en outfits voor in de games zijn, maar ook 20% korting op spellen in de Ubisoft Store.

 

Meer weten over dit artikel? Neem contact op met...

Redactie LoyaltyFacts
Dunck Loyalty Marketing

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Een initiatief van: