Loyalty Program

CASE: OnePlus verbindt met de Red Cable Club

Loyalty ProgramCase 15 december 2021
OnePlus verbindt met de Red Cable Club
Naam Red Cable Club
Organisatie OnePlus
Sector B2C
Land Nederland
Sinds 2021
Type programma Spaarprogramma
Benefits Korting, voordelen
Dragers Website
Thematiek Telefonie
Status Actief

OnePlus

OnePlus is een Chinees smartphonemerk dat sinds kort ook telefoons in Europa verkoopt. Het merk heeft smartphones in verschillende prijsklassen.

Het loyaliteitsprogramma genaamd de ‘Red Cable Club’ van OnePlus is na de lancering in India nu ook gelanceerd in Europa. Met dit loyaliteitsprogramma wilt OnePlus haar Europese klanten meer verbinden en belonen. Via de multi-layer structuur sparen deelnemers punten waarmee zij korting ontvangen op volgende aankopen.

Hoe werkt het?

Het loyaliteitsprogramma bestaat uit verschillende niveaus, waar per niveau verschillende voordelen zijn verbonden. Naarmate je meer spaart, stijg je in niveau en ontvang je meer korting. Deelnemers van het programma krijgen standaard gratis levering.

Punten sparen

Je kunt op verschillende manieren punten sparen. Wanneer je een OnePlus account aanmaakt ontvang je direct 30 punten, daarnaast ontvang je 20 punten wanneer je toestemming geeft aan OnePlus om reclame via de e-mail te sturen.  Ook ontvang je punten wanneer je op de website van OnePlus aangeeft dat je op de hoogte wilt blijven van een aankomend product. De punten die je op bovenstaande manieren kunt verzamelen zijn één jaar geldig.
Daarnaast is het de meest voor de hand liggende manier om punten te sparen door producten van OnePlus in de webshop te kopen. OnePlus zet de aankoopwaarde van het product dan om in punten.

De verschillende niveaus:

  • Explorer (0 – 349 punten): Bij dit niveau ontvangt een klant 2% korting op telefoons en 10% korting op accessoires.
  • Insider (350 – 999 punten): Als een gebruiker dit niveau heeft bereikt ontvangt hij 5% korting op telefoons en 20% korting op accessoires.
  • Elite (1.000 – 4999 punten): Wanneer een gebruiker doorgroeit naar Elite ontvangt hij 8% korting op telefoons en 30% korting op accessoires.
  • Supreme (5.000 + punten): Supreme is het hoogste niveau, bij dit niveau ontvangt een klant 10% korting op telefoons en 50% korting op accessoires

Om lid te worden van de Red Cable Club hoeven klanten zich slechts te registeren.

Meer weten over dit artikel? Neem contact op met...

Redactie LoyaltyFacts
Dunck Loyalty Marketing

Een initiatief van: