Succesvol bouwen

aan klantloyaliteit start hier

Succesvol bouwen

aan klantloyaliteit start hier

De grootste Nederlandse kennisbron op het gebied van loyalty marketing.

Stap voor stap sparen met a.s.r. Vitality

LOYALTY PROGRAM

CASE

Redactie LoyaltyFacts
Redactie LoyaltyFacts
18 januari 2022
LOYALTY PROGRAM
CASE

Stap voor stap sparen met a.s.r. Vitality

Naam

Organisatie

Sector

Land

Sinds

a.s.r. Vitality
a.s.r.
B2C
Wereldwijd
Onbekend

Type programma

Benefits

Dragers

Thematiek

Status

Spaarprogramma
Extra’s
App & Website
Gezondheid
Actief
a.s.r.
a.s.r.

Wanneer je beweegt, bouw je conditie en spierkracht op. Jouw beweging is een investering, een betere conditie en meer spierkracht je beloning. Helaas is de beloning niet altijd motiverend genoeg. Om Nederland in beweging te houden, heeft verzekeringsmaatschappij a.s.r. dit basisprincipe tot een eigen loyaliteitsprogramma gekneed.

 

a.s.r Vitality

Het programma van a.s.r. heeft de naam a.s.r. Vitality gekregen en is een multi-layer spaarprogramma. Door te bewegen verdien je Vitality punten waarmee je kunt sparen voor beloningen en bouw je aan je Vitality-status die op de langere termijn extra voordelen biedt.

 

Inmiddels hebben ruim 70.000 gebruikers de app gedownload. De app biedt niet alleen de mogelijkheid om met beweging te kunnen sparen voor beloningen, maar biedt ook inzicht in hoe vitaal je bent én kunt worden.

 

Hoe werkt het?

Na registratie voorziet de app de gebruiker elke week van een nieuw doel. Dit doel kan worden behaald door stappen te zetten, te fietsen, sportlessen te plannen of door je hartslag te verhogen. Beweging kan worden gemeten in stappen en hartslag door de a.s.r. Vitality app te koppelen aan een fitness app. Voor elk behaald doel beloont de app je met Vitality punten.

 

Punten verzilveren

Om gebruikers gedurende het hele jaar in beweging te houden, heeft a.s.r. verschillende soorten beloningen bedacht. Met jouw inzet spaar je voor weekbeloningen, terwijl je beweging op de langere termijn wordt beloond met maand- en jaarbeloningen.

 

  • Weekbeloningen – in de a.s.r. Vitality webshop bestaat een wisselend assortiment aan weekbeloningen. Dit zijn cadeaus die men met de gespaarde Vitality punten kan bestellen. Denk aan cadeaubonnen van bol.com of Zalando of een donatie aan de Cruyff Foundation.
  • Maandbeloning – als je via a.s.r. een Apple Watch of Fitbit aanschaft, kun je in twee jaar het aankoopbedrag terugverdienen door voldoende in beweging te blijven.
  • Jaarbeloning – het saldo aan Vitality punten dat in een jaar bij elkaar wordt gespaard, bepaalt de cashback die je kunt krijgen op aanvullende zorgverzekeringen.

 

Werkgevers en werknemers kunnen voor extra beloningen sparen wanneer het lidmaatschap van a.s.r. Vitality door de werkgever wordt geregeld. Zo ontvangen werknemers cashback op arbeidsongeschiktheidsverzekeringen en krijgen werkgevers korting op collectieve verzekeringen

Deelnemen

Om deel te kunnen nemen aan Vitality, betaalt de gebruiker €3,50 per maand. Voor het behalen van één weekdoel kun je een beloning ter waarde van €5,- uitzoeken. Zo kun je jouw investering er elke maand ruimschoots uithalen. Bewegen loont!

Redactie LoyaltyFacts

Dunck Loyalty

Gerelateerde artikelen

Meld je aan voor de LoyaltyFacts nieuwsbrief!

Meld je aan voor de LoyaltyFacts nieuwsbrief!

Ontvang de meest actuele Loyalty Marketing trends, cases, inzichten, wetenschappelijke artikelen, uitnodigingen voor events, boekreviews, opinies en nog veel meer elke maand automatisch in je mailbox.

Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over de verwerking van jouw gegevens.