fbpx
Loyalty Program

CASE: Sterren sparen bij G-Star

Het programma voor denimliefhebbers

Loyalty ProgramCase 5 oktober 2021
Sterren sparen bij G-Star
Naam RAW Rewards
Organisatie G-Star RAW
Sector B2C
Land Nederland
Sinds 2021
Type programma Spaarprogramma
Benefits Extra's, privileges
Dragers App, website
Thematiek Retail
Status Actief

G-Star RAW

Het Nederlandse kledingbedrijf G-Star RAW is opgericht in 1989 en produceert naar eigen zeggen met name ‘luxe denim voor op straat’.

Kledingmerk G-Star RAW heeft een loyaliteitsprogramma gelanceerd voor haar denimliefhebbers. Het programma biedt klanten de mogelijkheid om te sparen voor verschillende voordelen. Klanten kunnen zich zowel in de winkels van G-Star RAW als op de website aanmelden voor het programma.

Hoe werkt het?

Aangemelde members van het G-Star RAW Rewards programma kunnen stars verdienen bij iedere aankoop of bij bepaalde activiteiten. Deelnemers maken bijvoorbeeld al een vliegende start met een ontvangst van 50 stars na de registratie van het Rewards account. Maar ook het compleet maken van een profiel, het downloaden van de app en de aanmelding van de nieuwsbrief leveren al tientallen stars op.

De hoeveelheid opgespaarde stars bepaalt de status van het profiel. De statuslevels lopen op van indigo (50 stars), silver (250 stars), gold (750 stars) naar platinum (2000 stars). Hoe hoger de status, hoe meer exclusieve rewards deelnemers verkrijgen. Zo ontvangen deelnemers op het laagste niveau een welkomstkorting van 10%, een verjaardagscadeau en gratis bezorging van de eerstvolgende bestelling.

Naarmate de status wordt verhoogd spelen deelnemers onder andere G-Star vouchers, surprise gifts en toegang tot speciale events vrij. Een andere interessante reward zijn de recycle-your-jeans kortingen. Deze kunnen ingezet worden op nieuwe bestellingen wanneer oud paar G-star Jeans wordt gerecycled in één van de winkels. Een mooie duurzame reward die deelnemers ontvangen bij minimaal 750 stars!

Meer weten over dit artikel? Neem contact op met...

Redactie LoyaltyFacts
Dunck Loyalty Marketing

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Een initiatief van: