Loyalty Program

CASE: Youth-R-Well

Lees hier meer over het Youth-R-Well programma van het Reumafonds waarbij jongeren meer kunnen leren over hun ziekte.

Loyalty ProgramCase 31 mei 2014
Youth-R-Well
Naam Youth-R-Well
Organisatie Reuma Patiëntenbond
Sector Leden
Land Nederland
Sinds Onbekend
Type programma Clubprogramma
Benefits Informatie & Contact
Dragers Website
Thematiek Jongeren informatie bieden
Status Actief

Reuma patiëntenbond

Het Reumafonds strijdt al meer dan 85 jaar voor een beter leven met reuma vandaag en een leven zonder reuma morgen. Het Reumafonds financiert onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek, geeft voorlichting en komt op voor mensen met reuma.

Youth-R-Well programma

Het Youth-R-Well programma is door het Reumafonds ontwikkeld speciaal voor jongeren (16-29 jaar) met reuma. Het is een online community waar jongeren leren, lezen en informatie uitwisselen over leven met reuma. Daarnaast wordt binnen youth-R-well het jongerenlidmaatschap van het Reumafonds gepromoot.

De community is voor iedereen toegankelijk. Het is een interactief platform waar jongeren terecht kunnen met vragen over reuma, zowel bij specialisten als bij elkaar. Zo is er maandelijks een chat, waarbij in ieder geval iemand van het Reumafonds aanwezig is. De site bevat een column met ervaringen van een meisje met reuma. Iedere maand is er een deskundige waaraan vragen kunnen worden gesteld binnen het forum. Het forum biedt ook mogelijkheid tot discussie en het uitwisselen van ervaringen onderling.
Youth-R-Well organiseert jaarlijks meerdere events voor de doelgroep zodat jongeren ook ‘in het echte leven’ met elkaar in contact kunnen komen, bijvoorbeeld een zeilweekend en najaarsevent.

Binnen Youth-R-Well wordt ook het jongerenlidmaatschap van het Reumafonds gepromoot. Youth-R-Well leden ontvangen een aantal privileges en financiële voordelen. Een deel van de website is afgeschermd achter een inlog. Hierdoor kunnen alleen leden het forum lezen en reacties posten.
De financiële voordelen bestaan onder andere uit 10% korting op deelname aan de events, gratis abonnement op tijdschrift In Beweging, korting op diverse artikelen en diensten via Zorg6 en korting op de pedicure. Bovendien krijgen nieuwe leden een welkomstcadeau: een Theater & Concertbon of een jaar lang een CJP pas.

Meer weten over dit artikel? Neem contact op met...

Redactie LoyaltyFacts
Dunck Loyalty Marketing

Reacties
Plaats een reactie

Een initiatief van: