fbpx
Loyalty Program

CASE: De nieuwe loyalty app van Jumbo

Het nieuwe loyalty programma

Loyalty ProgramCase 25 februari 2020
De nieuwe loyalty app van Jumbo
Naam Jumbo Extra's
Organisatie Jumbo
Sector B2B
Land Nederland
Sinds 2019
Type programma Spaarprogramma
Benefits Voordelen
Dragers App
Thematiek Supermarkt
Status Actief

Jumbo

Sinds de overname van Super de Boer in 2009 en de overname van C1000 in 2012, is Jumbo de op één na grootste supermarktketen van Nederland. Zij hanteert een unieke formule van de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. In totaal doen ruim drie miljoen klanten iedere week boodschappen bij Jumbo.

Supermarktketen Jumbo heeft eind 2019 een loyalty programma gelanceerd. Trouwe klanten kunnen via de app Jumbo Extra’s punten sparen. Na een succesvolle testfase in de filialen Hoogeveen, Uithuizen, Zevenbergen en Zuidlaren is het programma officieel van start gegaan.

Aanmelden gaat heel makkelijk via de app. Je kunt inloggen met je Jumbo account of een nieuw account aanmaken. Na het aanmelden kan je een fysieke kaart aanvragen. Bij het ophalen van de pas in één van de winkels, krijg je direct twee passen. Je kunt dus op één account samen sparen. Bij aanmelding krijg je nu ook tijdelijk een gratis chocoladereep bij je bestelling. (minimale besteding 10 euro, max. 1 per klant).

Punten sparen

Je kunt punten sparen door producten te kopen die Jumbo heeft geselecteerd. Dit kunnen producten zijn die gekoppeld zijn aan het gedrag van een klant, bijvoorbeeld producten die je eerder hebt gekocht. Daarnaast staan er ook algemene producten in de app waar je punten voor kunt sparen. Hoeveel punten je spaart, verschilt per product. Bij elke aanbieding zie je terug hoeveel punten je ermee spaart. Het kan zijn dat je een vast aantal punten spaart bij aankoop van een product. Of je spaart punten bij elke euro die je uitgeeft op een categorie. Hoe meer je koopt, hoe sneller je spaart! Je punten zijn 2 jaar geldig.

Beloningen

Je gespaarde punten kun je inwisselen voor gratis boodschappen, korting op dagjes weg of andere leuke extra’s. Je kunt je punten heel makkelijk inwisselen voor boodschappen: leg het product op de kassaband en scan je pas. De kassière vraagt vanzelf of je het product gratis wilt meenemen tegen inwisseling van punten. Wissel je punten in voor korting op Dagjes Uit: bij inwisseling van 50 punten krijg je €2,50 korting op een dagje uit, de maximale korting is € 30,-

Meer weten over dit artikel? Neem contact op met...

Redactie LoyaltyFacts
Dunck Loyalty Marketing

Tags
Delen

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Een initiatief van: